Goochelaar-rol in bioscoopfilm ''Circus Noël''.

Nigel Otermans heeft meegespeeld als goochelaar/figurant van Circus Noël. Deze film zal op 14 februari 2019 in première gaan
De succesvolle jeugdserie Circus Noël krijgt in 2019 een eigen bioscoopfilm. In deze magische circusfilm reist de twaalfjarige Karo (Luna Wijnands) stiekem mee met haar circusvrienden Tonie (Tommy van Lent) en Victor (Samuel Reurekas). Ze moeten alles op alles zetten om het circus te redden van de ondergang, al komt hun vriendschap hierdoor zwaar onder druk te staan.

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden? geregisseerd door Dennis Bots. De film zal op 14 februari in première gaan.
https://www.youtube.com/watch?v=urlPflabark


© 2021 Nigel Otermans 

  • Gray Youtube Icoon
  • Gray Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon